Mobiak termékek

A MOBIAK S.A-t 1997-ben alapították, és Görögország egyik legnagyobb vállalata, valamint Balkán és Európa egyik leggyorsabban fejlődő vállalata az orvosi berendezések gyártása és kereskedelme terén.
A MOBIAK tevékenysége több mint 40 éve 3 fő terület fejlesztésére összpontosított:
a) Orvosi felszerelés - Otthoni ápolás
b) gázok
c) tűzoltó felszerelés

Pontosabban a MOBIAK ágazatai a következők:

MOBIAKCARE: Orvosi berendezések és otthoni ápolószerek összeszerelése, importja és kereskedelme, orvostechnikai eszközök javítása és alváslabor rendszerek létrehozása.
MOBIAK GAS: Orvosi ipari gázok, például oxigén, szén-dioxid, nitrogén, argon, corgon, IG541, IG 55, sűrített levegő, Banarg stb. Gyártása és palackozása.
MOBIAK Tűzoltó felszerelések: Tűzoltó készülékek összeszerelése és kereskedelme, Tűzoltó rendszerek összeszerelése-palackozása és beszerelése, mindenféle tűzoltó berendezés kereskedelme, valamint a tűzoltók karbantartása és szervizelése.

Ami az orvosi felszereléseket illeti, a vállalat 1997-ben kezdte meg orvosi oxigén termelését, amely nemcsak a kórházak, hanem az otthoni oxigénterápia szükségleteit is lefedte. Az orvosi oxigén előállítása megalapozta a társaságot a kereskedelmi és műszaki részleg fejlesztése terén, az oxigénterápia legújabb technológiájú légzőkészülékeivel, az alvási apnoéval.

A következő években a forgalmazott terméke köre bővült, otthoni / egészségügyi ápolás széles körű támogatásához, például ortopédiai cikkek, orvosi felszerelések, diagnosztikai és kezelési eszközök, és kórházi felszerelések.

Az orvosi termékek alapvető választéka a következőkből áll:
Oxigénterápiás palackok és eszközök
Inhalátor készülékek
Kerekes székek
Légzést támogató készülékek
Ápolási ágyak
Kórházi berendezések
Orvosi rendelő berendezés
Decubitus elleni termékek
Ortopédiai cikkek
Napi ápolási segédeszközök
Fizioterápiás termékek

Az évtizedek alatt felgyűlt tapasztalatot felhasználták egy új kutatási és fejlesztési részleg megszervezésében.

Raktáraik vannak Athénban (5000 m2), Thesszalonikiben (4000m2) és Krétán (Chania 2000m2 és Herakleion 2000m2) 3 teljesen felszerelt szervizponttal és technikusokkal, akik készek kiszolgálni partnereiket a folyamatosan változó igények magas színvonalú kielégítésében.

Gyártó honlapja: https://mobiakcare.com/en/about-mobiakcare/

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend: