Rólunk

​ A BükkösMed Gyógyászati Segédeszköz - Egészségügyi webshop és szaküzlet magyar tulajdonú családi
vállalkozás. Közel 20 éve foglalkozunk egészségügyi-gyógyászati termékek forgalmazásával.
Számos termékcsoport  és márka magyarországi bevezetését végeztük el sikeresen.

  

Megszerzett széles körű szakmai tudásunkkal üzletünket, a 2015 novemberében megnyitott BükkösMed Gyógyászati Segédeszköz és Egészségmegőrző Szaküzletet egy olyan hiteles, az érdeklődőknek teljes körű szaktanácsadást biztosító helynek szánjuk, ami nem csak egy üzlet a sok közül.

Segítséget  szeretnénk nyújtani az egészségükkel időben törődni kívánó, vagy már kialakult problémákkal küzdő embereknek egyaránt. Megtalálni a számukra  leginkább megfelelő megoldást. Mi tudjuk, hogy nagyon sok lehetőség van egészségünk megóvására, egy sokkal jobb életminőség biztosítására.

Nem lehet elhanyagolni magunk és családunk egészségét, mert hosszú távon ez beláthatatlan következményekkel jár. Hisszük, hogy érdemes azért dolgozni nap mint nap, hogy segítsünk embertársainknak, Önöknek megőrizni legféltettebb kincsüket, a családjuk és önmaguk  egészségét. Vagy ha már megtörténik a baj, jobb, élhetőbb életminőséget biztosítani minél hosszabb ideig.

Jó egészséget kívánunk Önöknek!

     

 

Sztanojné Balla Sára
Tulajdonos
Gyógyászati segédeszköz szaktanácsadó

 
Sztanoj Miklós
Ügyvezető


 

06-26-309223
balla.sara@bukkosmed.hu

06-30-290 4828
sztanoj.miklos@bukkosmed.hu

 

Az én szakterületem a termékekkel kapcsolatos tanácsadás, a beszerzés, és az értékesítéssel kapcsolatos adminisztráció.
Az üzletben is leginkább velem találkozhat.

Az én területem a cég általános ügyvitele, a beszerzés és a webáruházzal kapcsolatos feladatok

 Fő termékcsoportjaink:

Az üzletben nem minden termék van raktáron. Az igényelt termékeket rövid határidővel beszerezzük, ha azok éppen nincsenek készleten. Kérjük konkrét igény esetén telefonon vagy e-mailben érdeklődjön a keresett termék aktuális elérhetőségéről.

A kiválasztott termékeket meg is rendelheti otthonából kényelmesen. A házhoz szállítás díja banki utalás vagy bankkártyás fizetés esetén 30.000 Ft összeghatárig 1.990Ft. 30.000 Ft felett a szállítás ingyenes az ország egész területére normál méretű csomagokra. Nagy terjedelmű csomagok szállítási díja 30.000 Ft felett is  fizetendő, annak mértéke függ a terméktől (méret, súly, darab szám)

Várjuk Önt szeretettel üzletünkben személyesen, vagy érdeklődhet telefonon, e-mailben konkrét kérdésével termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban.
Az üzlet Szentendre HÉV végállomás közelében, a Kőzúzó út 1. szám alatt található a foci pálya után bal oldalon.
Az üzlet ingyenes parkolásra van lehetőség, melyet vásárlóink használhatnak.
Ha interneten rendel, igyekszünk a választott termékek rövid szállítási határidővel elküldeni Önnek. Csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti Önnek, de választhat GLS csomag átvételi pontot is a megrendelt termék átvételére.

Cégnév: Bükkös Egészségtár Kft
Szaküzlet címe: 2000 Szentendre, Kőzúzó út 1.
Telefon: 26-309223
E-mail: info@bukkosmed.hu
Adószám: 25387492-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-177415  Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

Hatósági engedély szám:  Pest Megyei Kormányhivatal Szentendrei Járási Hivatala Népegészségügyi Osztály által kiadott Egészségügyi szolgáltatói engedély, azonosító szám: 506154