Vásároljon egészségpénztári számlára!

A nálunk vásárolt legtöbb gyógyászati segédeszköz és egészségmegőrző eszköz elszámolható az egészségpénztáraknál.

Ha Ön rendelkezik egészségpénztári tagsággal, nálunk a leghasznosabban felhasználhatja a számláján rendelkezésére álló keretet saját maga vagy családtagjai számára vásárolt eszközökre.

A webáruházban vagy a szaküzletünkben történő vásárláskor a termék vételárát Önnek ki kell fizetnie készpénzben, bankkártyával vagy banki átutalással.
Ha egészségpénztári kártyával rendelkezik, azt vásárláskor közvetlenül nem tudja felhasználni fizetéskor. Ám a termék mellé küldött számlát ha beküldik saját egészségpénztárába, az áru értékét utólag az egészségpénztár kifizeti Önnek, feltéve, hogy az adott termék szerepel az Ön egészségpénztára által elfogadott és elszámolható eszközök listáján (ilyenkor arra  figyelnie kell, hogy a számla beküldése előtt egy másolatot készítsen magának a számláról, ami igazolja az áru vásárlásának tényét és időpontját).

Az elszámolhatóság feltétele minden esetben az, hogy olyan termék számláját küldjék be egészségpénztárukba, amit ők elfogadnak (ami náluk „be van listázva”).

Javasoljuk, hogy vásárlás előtt mindenképpen érdeklődjön saját egészségpénztára ügyfélszolgálatán erről.


Általánosan elfogadott eszközök a gyógyászati segédeszközök, a vérnyomásmérők, az orvosi műszerek és ápolási eszközök. Tapasztalatunk szerint azonban minden egészségpénztár gyakorlata egyedi, nem lehet általános érvényű és mindenhol biztosan igaz szabályt mondani


 

Rendeléskor annyi dolga van, hogy a
regisztrációs adatoknál a következőket adja meg:

Számlázási névnél:

Az egészségpénztár neve, az egészségpénztári tag neve, a tagi azonosító száma

Számlázási címnél:

Az egészségpénztár címe
 Például:

OTP Egészségpénztár / MInta János/ EP12345678

       1051. Budapest, Mérleg u.4.

Szállítási cím: Az Ön lakcíme vagy az a cím, ahol a megrendelt terméket át szeretné venni