Elektromos meghajtású mopedek

Az elektromos mopedek abban különböznek az elektromos kerekesszékektől, hogy jóval nagyobb mozgékonyságot és tevékenységi szabadságot biztosít a használójának. Alkalmas szabadban történő hosszabb távú helyváltoztatásra, bevásárlásra, ismerősök meglátogatására.
A mozgássegítő elektromos mopedek nem csak rokkantak, hanem minden, mozgásában korlátozott, vagy egyszerűen a kényelmet kedvelő személy használhat, akár utcai közlekedésre is. Ezzel a járművel könnyedén és biztonságosan lehet otthonról kimozdulni, kapcsolatot tartani ismerősökkel, családtagokkal, napi ügyeket intézni, elmenni a hivatalba, bevásárolni. Azoknak az embereknek, akik mozgási problémával küzdenek, vonzó lehetőséget biztosít a mindennapokban való egyedüli boldogulásban. Akik félnek a különböző előítéletektől, vagy nincsenek rászorulva a kerekesszékre (tudnak állni és legalább pár lépést megtenni), azok könnyedén használhatják, és főleg a hagyományos kerekesszékekhez képest nem kell hozzá erőkifejtés. Egy áruházban is könnyedén elboldogul a sorok között.
Két hátsó kerekük van, és legtöbbször ezeket a kerekeket hajtja meg a motor. Elöl egy vagy két kerék segíti a kanyarodást. A kényelmes és időjárásálló ülés két felemelhető karfával van ellátva és beszálláshoz 90 fokban kifordítható. Általában akkumulátor meghajtásúak. Az akkumulátor „ereje” határozza meg a megtehető út hosszát, a maximális sebességet, és a lejtő magasságát, amin fel tud kapaszkodni.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: