Masszázsfotelek

Masszázsfoteleink a kényeztető luxus érzését varázsolják otthonába! Kényeztesse érzékeit a többfokozatú masszírozó görgőkkel, lazítsa el hátát, vállát, végtagjait az állítható erősségű és intenzitású masszázsprogramokkal!

Nem kell többé pokrócokkal vagy fűtő takarókkal bajlódnia sem, ha fűthető masszázsfotelt választ. Ennek segítségével azonnali melengető érzésben lesz része a fájdalmat megszüntető, varázslatos masszázsélményen túl.

A zéró gravítációs funkcióval ellátott masszírozó fotelek a súlytalanság állapotába repítik Önt. Segítségével olyan pihentető ellazulásban lehet része, amelyről nem is álmodott korábban. Teljes testmasszázsban lehet része, amely akár a lábfejét és talpát is méltó módon frissíti fel!

A manuálisan és automatikusan is vezérelhető programok minden testfelületet megmozgatnak akár együtt, akár külön-külön.

 

A fotelek üzletünkben megtekinthetők és kipróbálhatók!

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Csúcskategóriás masszázsfoteleket idéző tulajdonságokkal bírnak az otthonunkba vásárolható, kompakt kivitelű, valódi wellness-élményt nyújtó masszírozó fotelek, amelyek újgenerációs képviselői zéró gravitáció funkciójuknak köszönhetően a súlytalanság állapotához hasonló állapotba mozgatják használójukat, mintegy lebegtetve őket.