Betegemelő liftek

A betegemelő liftek a mozgásukban korlátozott személyek mozgatására készült gyógyászati segédeszközök. Két típusa létezik az elektromos és a hidraulikus.

Az elektronika/hidraulikus erő segítségével a megemelt beteg teljes súlya az acélszerkezetre nehezedik megkönnyítve a beteg mozgatását.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:
A betegemelő lift a kórházak és a magán házak számára nélkülözhetetlen segédeszköz. Egy kerekekkel ellátott, karos emelő szerkezetről van szó, ami a rászerelt hám segítségével célszerű eszköz a betegek áthelyezésére. Ez házon belül is sokat segít, ha például egyik helyről a másikra kell a beteget eljuttatni, de kórházban is ugyanígy funkcionál. A betegemelő lift kiváltja azt az ember és energia szükségletet, amit egy mozgásképtelen beteg szállításához kellene mozgósítani. Az akkumulátorral működő betegemelő lift az erejének és mobilitásának köszönhetően alapvető egészségügyi segédeszköz a kórházi és az otthoni betegápolásban. Kedvező áron szeretne rendelni betegemelő liftet? Keressen minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!