Elektromos kerekesszékek

Az elektromos kerekesszékek fejlődése a huszonegyedik században sem áll meg. Mára ezek a személyes mozgást segítő eszközök továbbra is támogatják a mozgásukban korlátozott embereket a szabadabb mozgás megvalósításában, az aktívabb élet elérésében, a korlátok nélküli lét érzetének elérése érdekében. Az elektromosan meghajtott kerekesszékek súlya, kialakítása, kényelme egyre inkább alkalmazkodik a különböző igényekhez, a megtett hatótávolság egyre nő, a töltési idő rövidülésével egyidejűleg. Nem elhanyagolható szempont a kinézet sem, amely szintén fejlődik és egyre attraktívabbá teszi ezeket az eszközöket.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Kínálatunkban kitűnő minőségű elektromos kerekesszékeket talál, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a számára leginkább ideális darabot, az igényeknek és céloknak megfelelően. Tévedés azt hinni, hogy elektromosan meghajtott kerekesszéket olyan személyek használnak, akik csak korlátozottan képesek fizikai erő kifejtésére, sőt! Napjainkban mind többen akarnak minél teljesebb életet élni a lehetőségeikhez mérten, még akkor is ha valamilyen okból kerekesszék használók. Egyre többen gondolják úgy, hogy a fizikai távolságok leküzdésében elektromos motorral meghajtott eszközök segítségét veszik igénybe. Ez érthető is, hiszen egy átlagos, ép ember napi megtett távolságát túl nagy erőfeszítés lenne kézzel hajtott kerekesszékkel megtenni, ezért a kompromisszummentes közlekedés érdekében remek megoldás egy ilyen modern eszköz alkalmazása.

Természetesen azok számára is ideális az eszköz, akik valamilyen betegségnél fogva (pl. szívbetegség) nem képesek nagyobb fizikai megterhelésre, ezért nem megoldás számukra a kézi hajtás, de a nagyobb távokról, a mozgékonyság érzéséről nem szeretnének lemondani.

Figyelemre méltó az összecsukható elektromos kerekesszékek evolúciója, amely lehetővé teszi az egyszerűbb autós és légi közlekedést is, hiszen kialakításánál fogva könnyedén összecsukható, így akár kisebb rakterű személygépjárművekbe is egyszerűen bepakolható.

Az akkumulátorok által biztosított hatótávolságok folyamatosan nőnek és a gyors éjszakai töltés lehetővé teszi a zavartalan, mindennapi használatot.

Válasszon kínálatunkból és győződjön meg róla személyesen, hogy micsoda életminőség javulást jelenthet egy ilyen eszköz. Ha nem biztos benne, hogy mire van szüksége, szakértő segítséggel állunk rendelkezésre, forduljon hozzánk kérdéseivel, kéréseivel, mi mindenben igyekszünk segítséget nyújtani!