Rólunk írták

Vásárlói véleményeket, értékeléseket az árukereső Megbízható bolt programjában itt olvashat>>>>>

 

Árukereső.hu
Rúlunk írták:

"Köszönöm gyorsaságukat, az Önök által küldött termék (supinált talpbetét) jó minőségű, már használatba is vettük. A webáruház jól kezelhető és a szükséges információkhoz hozzá tudok jutni általa. További sok sikert kívánok munkájukhoz!"

Jné Gabi Göd

"Nagyon gyorsan megkaptam a megrendelt termékeket, sőt jeleztem az egyik hibáját, és két nap múlva megérkezett a működő termék. Remek cég."

Hné Annamária, Letkés

"Teljesen korrekt és egyben meglepően kedves kiszolgálás! Egyéni kéréseket is figyelembe vesznek!"

Lné Dunaújváros

"Édesapám betegsége miatt kerestem ápolási gyógyászati termékeket, amivel könnyebbé tehetjük számára a nehéz hétköznapokat. Igazán hozzáértő, szakmailag és emberileg is kifogástalan partnert találtam a BükkösMed Gyógyászati áruházat működtető emberekben. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

T. Kriszta Budapest Nagy Lajos király útja

"Idős ember lévén nem könnyű eligazodni a sok ajánlat között. Nem mindenhol segítenek, csak eladni akarják a saját termékeiket. A BükkösMed munkatársai nem ilyenek. Érezhetően számukra valóban az a fontos, hogy segítsenek segítséget nyújtani az érdeklődőknek. Gyorsak, pontosak, segítőkészek, amit ígérnek maradéktalanul betartják. Én rendszeresen náluk találom meg a nekem legmegfelelőbb segédeszközt."

R.né Budapest Klauzál tér

"Előzetes telefon-információjuk pontos, precíz és abszolút vevőbarát volt! A kiszolgálás gondos, kedves volt! Máskor is Önöknél vásárolok, ha tehetem!"

Kovács Ferenc Budakalász