Ágyasztalok, ágytálcák

Nagy segítség az ágyban fekvő betegek számára az ágyasztal. Akár evéshez olvasáshoz, bármilyen tevékenységhez használható, amihez asztal szükséges. A beteg és az ápolást végző személy dolgát is megkönnyíti. Sokszínű választékunkban kapható egylapos és többlapos kivitel, különböző színekben és variációkban.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Az ágyasztal kerekeken guruló, állítható magasságú gyógyászati segédeszköz, azon betegek számára készült bútor, akik hosszabb-rövidebb ideig kénytelenek ágyhoz kötött életmódot élni.

A vásárlás előtt feltétlenül győződjön meg arról, hogy a beteg ágya lehetővé teszi-e a használatát, vagyis hogy a tartószerkezet kerekes lábai beférnek-e a beteg ágya alá, hiszen ez a paraméter adott, nem változtatható. Amennyiben a beteg ápolási ágyban fekszik, az alá gond nélkül begurítható, hiszen úgy van tervezve.

A legújabb típusú ágyasztalok asztallapja már több részre van osztva, amelyek külön-külön mozgathatóak, felhasználásuk jellegétől függően.

Az ágyasztal használata lehetővé teszi az ápolt számára a teljesebb életet, az őt gondozó dolgát pedig megkönnyíti azáltal hogy egy könnyen mozdítható, egyszerűen tisztítható, praktikus segédeszközzel egyszerűbb a betegápolás is.

Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő hely a beteg szobájában, úgy praktikus megoldás lehet egy ágytálca használata is, hiszen sok kellemetlenségtől kímélheti meg az ápolót és a gondozottat egyaránt. Általa egyszerűbb az ágyban való evés és ivás, de egyéb hétköznapi tevékenységekben is segítséget nyújthat, mint pl. olvasás, számítógépezés, rejtvényfejtés, tanulás stb. Természetesen mindezek az ágyasztalra fokozottan érvényesek.

A termékekre egyaránt jelemző a könnyű mozdíthatóság, a kis súly, de ennek ellenére mégis stabilak és megbízhatóak.

Válogasson ágyasztal kínálatunkból és válassza az Ön számára leginkább megfelelőt!