Kapaszkodó kád szélére 34 cm Mobiak

Raktáron
Raktárkészlet:
Kapaszkodó kád szélére 34 cm Mobiak
Cikkszám
GS848
Márka
Mobiak
Garancia
24 hónap
Várható szállítás
1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
11 600 Ft
Egységár: 11 600 Ft/db

A kád szélére rögzíthető egy csavaros szorító szerkezet  segítségével, mely nem rongálja a kádat, szerszám nélkül  fel- és leszerelhető pár mozdulattal.

Segít a kádba történő belépés és kiszállás közben. Csökkenti az elesés veszélyét. 


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

 A hétköznapi kádakhoz használható
 Könnyű telepítés szerszámok nélkül
 Fogantyú magassága: 34cm


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!