Állítható magasságú járókeret lépegető funkcióval Mobiak

Raktáron
Raktárkészlet:
Állítható magasságú járókeret lépegető funkcióval Mobiak
Cikkszám
GS815
Márka
Mobiak
Garancia
12 hónap
Várható szállítás
1-2 munkanap
Várható beérkezés
2-3 hét
Raktárkészlet
Raktáron
14 460 Ft

Állítható magasságú összecsukható járókeret lépegető funkcióval  kiegészítve

A lépegető funkció óriási segítséget jelent abban, hogy járás közben a járókeretet nem kell felemelni. A keret kialakítása csuklók segítségével lehetővé teszi, hogy az egyik oldalon található két láb a földön maradhat megtámasztást biztosítva. A másik oldali két lábat kissé elemelve a földtől előre lehet léptetni. Így a járókeret súlyát egy pillanatra sem kell megemelni, valamint folyamatosan biztosított a talajon való támaszkodás legalább az egyik oldalon. Ezzel kíméli a kezet, a csuklót és nagyobb stabilitást jelent használójának.

Használaton kívül a járóekret összecsukható, így könynebb a tárolás és a szállítás.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Magassága állítható (2,5 cm-enként)

Fix, vagy lépegető funkcióval használható  

Maximális terhelhetőség: 100 kg  

Kartámaszok közötti belső szélessége: 46 cm    

Mélység: 34 cm     

Teljes szélesség: 53-55 cm     

Magasság: 77-95 cm között állítható   


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Használati utasítás