Easy Clip WC magasító 15 cm

Raktáron
Raktárkészlet:
Easy Clip WC magasító 15 cm
Cikkszám
GS296
6 690 Ft
Részletek

Stabilan támaszkodik a WC-csészére, melyre egyszerűen rögzíthető a mellékelt rögzítő csavarokkal. Használata nagymértékben segíti a felállást, leülést és a kerekesszékből történő átülést. Olyan stabilan támaszkodik a WC-csészére, mint a felcsavarozott magasítók, egyszersmind ez a rögzítés egyszerű mozdulattal oldható és a magasító leemelhető tisztításnál vagy, ha olyan személy használja a WC-t, akinek erre nincs szüksége. A háztartásban fellelhető összes tisztítószerrel egyszerűen tisztítható.

Teljes szélesség: 38 cm (csavarozás nélkül)
Teljes magasság: 15 cm
Beülő mélység: 43 cm
Max.terhelhetőség: 225 kg
Anyag: műanyag
Szín: fehér

Tisztelt Vásárlónk!

Felhívjuk figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassa el és a használat során maradéktalanul tartsa be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegye figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Cikkszám
GS296
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!