Tüskés csúszásgátló cipőre

Raktáron
Raktárkészlet:
Tüskés csúszásgátló cipőre
Tüskés csúszásgátló cipőre
Tüskés csúszásgátló cipőre
Tüskés csúszásgátló cipőre
Cikkszám
EG144
Márka
SUNDO Homecare
Várható szállítás
Raktáron levő termék 1-2 munkanap
M 36-41
Raktáron
L 39-44
Raktáron
XL 45-48
Raktáron
Lábméret
2 970 Ft
Egységár: 2 970 Ft/db

Röviden, néhány szóval a terméről:

A hideg évszakok egyik nagy problémája a lefagyott, csúszós járdafelületek. Mindenki számára az a legfontosabb, hogy balesetmentesen közlekedhessen.
Az általunk forgalmazott csúszásgátló edzett acélfogakkal van megerősítve, melyek biztosítják a balesetmentes közlekedést a csúszós felületeken.
A cipőre felvehető gumi könnyen fel és levehető.
Kérjük, hogy beltérben ne használja, mert az acéltüskék sérülhetnek.

A terméket (felnőtt) méret alapján lehet választani:

M- 39-44
L-36-41
XL-45-48


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Adatok
Gyártó
SUNDO Homecare
Cikkszám
EG144
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!