Tena

Több mint 60 év tapasztalattal a háta mögött a TENA mára a világ vezető márkájává vált a vizelettartási problémák és a kontinenciagondozás terén.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A TENA több mint 90 országban biztosítja magánszemélyeknek és egészségügyi intézeteknek termékeit és megoldásait, és élen jár abban, hogy olyan kínálatot dolgozzon ki, amely világszerte több millió ember szükségleteire jelenthet megoldást.Munkánk középpontjában az emberek állnak
Amellett, hogy meglepően gyakori jelenség, az inkontinencia a legtevékenyebb életszakaszban, életkortól és általános egészségügyi állapottól függetlenül is kialakulhat. A jelenség pedig minden embert máshogy érint. Önmagában nem feltétlenül súlyos, mivel azonban tabutémának számít, kihathat arra, hogy az érintettek mennyire járnak közösségbe. Az is ismert tény, hogy az inkontinencia az érintettek számára szorongást és elszigeteltséget is okozhat, az ápolók gyakran kényszerülhetnek szeretteik önbecsülésének megerősítésére, a szakembereknek pedig egyensúlyra kell törekedniük az anyagi korlátozások és a színvonalas ellátás biztosítása között.