Színes fogantyú fürdőkád padhoz

Raktáron
Raktárkészlet:
Színes fogantyú fürdőkád padhoz
Cikkszám
GS686
Márka
SUNDO Homecare
Fehér
Raktáron
Kék
Raktáron
Piros
Raktáron
Sárga
Raktáron
Narancssárga
Raktáron
Szín
1 490 Ft

A fürdőkádpad fogantyú segít a biztonságosabb fürdésben. A fogantyú az alábbi termék hozzátartozója "Fürdőkád pad "Plus" hosszú kék kapaszkodóval 78 cm". 5 különböző színben kapható


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Kapható az alábbi színekben:

  1. Fehér
  2. Piros
  3. Sárga
  4. Narancssárga
  5. Kék
     

 


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
SUNDO Homecare
Cikkszám
GS686
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!