Spray kineziológia tapasz felhelyezéséhez 20 ml

ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
Spray kineziológia tapasz felhelyezéséhez 20 ml
Cikkszám
66083
Márka
SUNDO Homecare
Garancia
0
Raktárkészlet
Raktáron
1 490 Ft

A kineziológiai tapaszok még tartósabb tapadását segítheti elő ez a speciálisan kifejlesztett spray. Ha ön fokozott igénybevételnek van kitéve, nagyon verejtékezik, vagy valamilyen vizes sportot űz, de ragaszkodik a tapaszok használatához, egészítse ki a kezelést ezzel a hatékony rögzítő spray-vel! Így akár több nappal tovább tudja használni a felhelyezett tapaszokat!


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Használata: a spray-t egy huzattól mentes helyen használja! Fújja a bőrére 20-25 cm távolságról 1-2 alkalommal, egészen pontosan a tape-elendő felületnek arra a részére, ahol a két végét szeretné majd rögzíteni! Rövid ideig hagyja száradni, majd helyezze rá a méretre és formára vágott kinezioszalagot!


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
SUNDO Homecare
Cikkszám
66083
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!