Sószipka Air Wolf

Nincs raktáron
Megszűnt
Sószipka Air Wolf
Cikkszám
TR008
Márka
AirWolf
Raktárkészlet
NINCS
2 850 Ft
A sóinhalátorhoz hasonlóan a sószipka használata során is csökken a légúti allergia okozta irritáció, kezeli az asztma okozta tüneteket, tisztítja a légutakat.
Az Air Wolf sószipka használatával kedvezően befolyásolhatjuk:
- a pollenallergiát, légúti allergiát, nehéz légzést, rekedtséget
- asztmát, bronhitist, alsó-felső légúti megbetegedéseket
- légcsőhurutot, hörghurutot, náthát, köhögést - köhécselést
- légcsőben és nyelőcsőben lerakódott váladékok (pl. slejm) felszakadását.
- a dohányzás okozta problémákat

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Allergia és asztma ellen sóterápia!

Napjainkban óriási mértékben megnövekedett az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedések száma.

Környezetünkben ijesztő mértékben és mennyiségben vannak jelen allergiát okozó szennyező anyagok. Ezek a káros, irritáló anyagok allergiás, asztmás légzési nehézségeket okoznak.

Tapasztalatok alapján a sóterápia alkalmas a kellemetlen tünetek enyhítésére, megszüntetésére. Eny­hülést kínál a természet, a sóbarlang gyógyító hatásával.

A sóbarlang te­rápia azért sikeres, mert a barlang levegőjében lebegő parányi sókristályoldat cseppe­ket belélegezve kitisztul, megnyugszik, regenerálódik légző rendszerünk.

Azonnali meg­oldást, sóterápia hatást a könnyen és egyszerűen kezelhető Air Wolf sószipka és sóinhalátor nyújt pár perces használattal.


A sószipka használata:
A sóterápiás szipkát napi rendszeres­séggel ajánlott használni, 5-30 percen át. Naponta több alkalommal is használható. Anyagai a szervezetre káros anyagot nem tartalmaznak!

A sószipkát a szájba helyezve azon keresztül szívja be, majd orron keresztül fúj­ja ki a levegőt.

A sóinhalátor hatóanyag mennyisége kb.: 6 dkg szennyeződés mentes rendkívül magas NaCl tartalmú válogatott sókristály, kb. 15-30% nedvességet felszívó természetes anyag (Zeolit).
Egészségügyi Minisztérium által Orvostechnikai Eszköznek minősítve.
 

Sóterápia, sóbarlang

A sóterápia, a sóbarlangok használata olyan rendkívül hatékony kezelési mód, amellyel számos légúti megbetegedésre kedvező hatást fejt ki. Sóterápia segítségével a pollen allergia, asztma tünetei jelentősen enyhíthetők, a fulladások, folyamatos orrfolyás megszüntethető.

Az egészségesek számára immunerősítő, így megelőző, egészségmegőrző hatást eredményez a jótékony sóslevegő, a só terápia és a légzés is kellemessé válik, mint egy só barlang üregében.

 

A sóterápia egy egészségre igen kedvező, a tüdő öntisztulását elősegítő, szelíd, mellékhatásoktól mentes alternatív terápia.A sós levegőt belélegezve az apró szemcsék eljutnak ugyanoda, ahová az egészségre káros baktériumok, szennyeződések és rájuk tapadnak. A sós levegő sószemcséi rongálják a káros mikrobiológiai sejteket és elpusztítják azokat.  A lerakódások, melyek beszűkítették a légző hörgőcskéket, a légutakból köhögéssel távoznak a száraz sóterápia által.

 

A természetben a só terápia jótékony hatását néhány só barlang biztosítja, de sóterápiás készülékekkel saját környezetünket is egészségesebbé tehetjük.

A készülékek, amik a sóterápia jótékony hatását hívják elő, megelőző célt szolgálnak, azoknak, akik gyakran küzdenek légúti betegségekkel és szeretnének biztonságosan, mellékhatások nélkül, kellemesen gyógyulni otthon, saját sóbarlang, sószoba használatával, de az egészséges emberek számára is, akik nem akarnak betegek lenni. Például: sóinhalátor használata.


Sószipka: sóterápia elérhető közelségben és kellemesen gyógyulhat.
A sóterápiás készülék hatóanyaga kb. 5 évre elegendő, használattól függően.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
AirWolf
Cikkszám
TR008
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!