Segítő kéz Classic Helping Hand 65 cm SD25900

Nincs raktáron
Segítő kéz Classic Helping Hand 65 cm SD25900
Cikkszám
GS118A
Márka
SUNDO Homecare
Várható beérkezés
2-3 hét
Raktárkészlet
NINCS
5 990 Ft

A termék jellemzői:

A kézhez kényelmesen igazodó fogó eszköz, A fogó fejen horog és mágnes helyezkedik el a kis súlyú (gramm) eszközök megragadásához és megtartásához.

A termék 66 cm hosszúságú és 87 grammot nyom


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
SUNDO Homecare
Cikkszám
GS118A
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!