RS-32 gördíthető szobai WC fékes

Nincs raktáron
RS-32 gördíthető szobai WC fékes
Cikkszám
GS064
Márka
RexSan
Garancia
12 hónap
Raktárkészlet
NINCS
45 500 Ft

Önellátásra képtelen, mozgásukban korlátozottak számára jelent megoldást a szoba WC, akik számára problémát jelent a mellékhelyiségbe történő eljutás is.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Az RS 32  gördíthető, fékes szobai WC, acélváz szerkezete kopásálló bevonatú. A hátsó két kerék lábbal is működtethető rögzítő fékkel van ellátva. A vázszerkezetre esztétikus, vízet át nem eresztő, műanyag kárpitozású háttámasszal és kartartókkal van felszerelve. A szoba WC-n az első kerekek felett felhajtható, műanyag lábtámaszokat helyeztek el. A szobai WC a borító fedél eltávolítása után a lakásban található WC fölé is tolható, illetve a vödör segítségével a mellékhelyiségen kívül is használható. A görgők a helyváltoztatást segítik elő.
Maximális terhelhetősége: 90 kg


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
RexSan
Cikkszám
GS064
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!