RS-32 gördíthető szobai WC fékes

Raktáron
Raktárkészlet:
RS-32 gördíthető szobai WC fékes
Cikkszám
GS064
Márka
RexSan
Garancia
12 hónap
Várható szállítás
Raktáron levő termék 1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
42 900 Ft

Önellátásra képtelen, mozgásukban korlátozottak számára jelent megoldást a szoba WC, akik számára problémát jelent a mellékhelyiségbe történő eljutás is.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Az RS 32  gördíthető, fékes szobai WC, acélváz szerkezete kopásálló bevonatú. A hátsó két kerék lábbal is működtethető rögzítő fékkel van ellátva. A vázszerkezetre esztétikus, vízet át nem eresztő, műanyag kárpitozású háttámasszal és kartartókkal van felszerelve. A szoba WC-n az első kerekek felett felhajtható, műanyag lábtámaszokat helyeztek el. A szobai WC a borító fedél eltávolítása után a lakásban található WC fölé is tolható, illetve a vödör segítségével a mellékhelyiségen kívül is használható. A görgők a helyváltoztatást segítik elő.
Maximális terhelhetősége: 90 kg


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!