Rossmax kompresszoros inhalátor NA100

Nincs raktáron
Nem rendelhető
Megszűnt
Rossmax kompresszoros inhalátor NA100
Cikkszám
TR005
Márka
Rossmax
Garancia
1 év
Raktárkészlet
NINCS
11 580 Ft
A kompresszoros inhalátor olyan légzőszervi megbetegedések kezelésére használható, ahol a terápia során aeroszolos gyógyszeres kezelésre van szükség.

Az inhalátor hagyományos váltóárammal működik, gyors, biztonságos és kényelmes kezelést biztosítva minden korosztály számára.


Tartozékok:
 - inhalátor, inhalációs készlet, levegőcső, szipka, szűrők - 5db, felnőtt és gyermek maszk
 

 

 

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek
A Rossmax kompresszoros inhalátor műszaki adatai:

Áram: AC230V/50Hz
Méretek (hossz, szél,mag): 275mmx192mmx100mm
Gyógyszertégely térfogat: 5ml

Allergia, asztma
Napjainkban óriási mértékben megnövekedett az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedések száma.
Környezetünkben ijesztő mértékben és mennyiségben vannak jelen allergiát okozó szennyező anyagok. Ezek a káros, irritáló anyagok allergiás, asztmás légzési nehézségeket okoznak.
Ezért is elengedhetetlen életminőségünk javítása és légző rendszerünk védelmének biztosítása. Inhalátorok segítségével a kellemetlen tünetek csökkenthetők.

A gyakori betegség, az asztma megelőzése:
A lehetséges és gyanús allergének tudatos elkerülésével, illetve mindenféle allergiás tünet szakszerű kezelésével lehet megelőzni az asztma kialakulásának lehetőségét.
Az asztmások lehetőleg tiszta levegőben éljenek, mozogjanak. Ebben segíthetnek a légtisztító, párásító készülékek, a légzésterápia. Az asztmások számára az inhalátor készülékek elengedhetetlen eszközök.
 
Az allergia ellen kímélő környezet ajánlott:
Steril, pollen- és szennyeződésmentes területet nagyon nehéz találni, legfeljebb a magas hegységek vagy az óceánok tiszta levegője lehet allergia szempontjából semleges. Így minden érintettnek magának kell kialakítania az allergiás érzékenysége szempontjából lehető legmegfelelőbb, kímélőbb "mikrokörnyezetet", azaz közvetlen környezetét, otthonát.
Megoldást, enyhülést jelenthetnek a légtisztító berendezések és a párásító készülékek, valamint asztmások és allergiások számára az inhaláló készülékek.

Tisztelt Vásárlónk!

Felhívjuk figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassa el és a használat során maradéktalanul tartsa be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegye figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
Rossmax
Cikkszám
TR005
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!