RESCUE SAM PRO oktató/trainer defibrillátor

Nincs raktáron
RESCUE SAM PRO oktató/trainer defibrillátor
Cikkszám
DF001
Márka
N/A
Garancia
24 hónap
Raktárkészlet
NINCS
115 000 Ft

Termék tulajdonságai:

- A defibrillátor oktatási rendszere hatékonyan felkészíti a sürgősségi válaszadókat a félig automatikus külső defibrillátor RESCUE SAM használatára,
- Az eszköz beszédes és vizuális formában, egyszerűen és világosan magyarázza el az utasításokat az eszköz használatával kapcsolatban.
- A készülék 5 előre programozott elbeszélést tartalmaz, melyet közvetlenül a távirányítóval vezérelhet.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
N/A
Cikkszám
DF001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!