RESCUE SAM PRO oktató/trainer defibrillátor

Nincs raktáron
RESCUE SAM PRO oktató/trainer defibrillátor
Cikkszám
DF001
Márka
N/A
Garancia
24 hónap
Várható szállítás
2-5 munkanap
Raktárkészlet
NINCS
122 010 Ft
Egységár: 122 010 Ft/db

Termék tulajdonságai:

- A defibrillátor oktatási rendszere hatékonyan felkészíti a sürgősségi válaszadókat a félig automatikus külső defibrillátor RESCUE SAM használatára,
- Az eszköz beszédes és vizuális formában, egyszerűen és világosan magyarázza el az utasításokat az eszköz használatával kapcsolatban.
- A készülék 5 előre programozott elbeszélést tartalmaz, melyet közvetlenül a távirányítóval vezérelhet.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Adatok
Gyártó
N/A
Cikkszám
DF001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!