Rayovac 13 elem fülhallgatóhoz

Raktáron
Raktárkészlet:
Rayovac 13 elem fülhallgatóhoz
Cikkszám
EG047
Márka
N/A
Raktárkészlet
Raktáron
170 Ft

A termék jellemzői:

A szaküzletünkben forgalmazott indikációs elemet csak és kizárólag a 9 és 18 év közötti fiatalok vehetik igénybe. Használat előtt kérje ki kezelő orvosa (audiológus) véleményét

ISO: 21 45 27 12 03 - 675-ös típusú elemek


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
N/A
Cikkszám
EG047
Min. rendelhető mennyiség
6 db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!