Rayovac 10 elem fülhallgatóhoz

Raktáron
Raktárkészlet:
Rayovac 10 elem fülhallgatóhoz
Rayovac 10 elem fülhallgatóhoz
Rayovac 10 elem fülhallgatóhoz
Rayovac 10 elem fülhallgatóhoz
Cikkszám
EG046
Márka
N/A
Várható szállítás
1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
190 Ft
Egységár: 190 Ft/db

A termék bemutatása:

ISO: 21 45 27 12 03 - 675-ös típusú elemek
Megjegyzés az indikációhoz: csakis kizárólag 9 és 18 év közötti betegek vehetik igénybe (legfeljebb középiskolai tanulmányaik befejezéséig a 18 év feletti betegek számára rendelhetők)


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Paraméterek:

  • Márka: Rayovac
  • Feszültség (névleges): 1.45 V
  • Nem újratölthető
  • Átmérő: 5.8 mm
  • Magasság: 3.6 mm
  • Súly: 0.3 g

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Adatok
Beszerzési ár
101
Min. rendelhető mennyiség
6 db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!