PVC lepedő 200 x 120 cm

Raktáron
Raktárkészlet:
PVC lepedő 200 x 120 cm
Cikkszám
GS003
Márka
N/A
Várható szállítás
Raktáron levő termék 1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
2 600 Ft

A termék tulajdonságai:

A forgalmazott termékünk PVC fóliából készített ágyvédő lepedő. A terméket az ágyfelületére kell helyezni, így matraca védve van az esetleges nedvesedésektől. A lepedő használható kórházi illetve otthoni betegápolásban is.
Méret: 200 x 120 cm

 


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek
Ez a termékcsalád az egészséges megoldás minden folyékony szennyeződéssel szemben, az igen drága matracok élettartamát többszörösére növeli!

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Adatok
Címkék
otthonápolás,PVC lepedő
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!