Párnaemelő fejtámlával állítható

Raktáron
Raktárkészlet:
Párnaemelő
Cikkszám
GS493
Márka
N/A
Garancia
24 hónap
Várható szállítás
1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
14 200 Ft
Egységár: 14 200 Ft/db

A párnaemelő célja, hogy kényelmes, egyszerű és biztonságos módon emelje meg a párnát, ezzel javítva a beteg személy fekvési kényelmét. Ez a párnaemelő vagy háttámasz könnyen állítható magasságú és dőlésszögű, így alkalmazkodik a beteg igényeihez. Strapabíró, esztétikus mintázatú anyagból készült.

Az ágyhoz kötött személyek számára megkönnyíti az írást, evést, olvasást és más fekvő helyzetben elvégezhető tevékenységeket. Egyszerűen összeszerelhető, összecsukva kevés helyet foglal, és mosható is.

A párnaemelő terhelhetősége 100 kg, és 5 fokozatban állítható, akár szinte függőleges helyzetben is. Az acél vázszerkezet erős műanyag hálót biztosít a tartósság és megfelelő szellőzés érdekében. Tartozik hozzá egy szivacs kispárna a kényelem fokozása érdekében.

A mellékelt kép csak illusztráció, a kárpit színe eltérhet. 


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Az eszköz könnyebbé teszi a tartósan ágyhoz kötött emberek számára bizonyos tevékenységek elvégzését. (olvasás, írás, étkezés, TV nézés)
5 fokozatban állítható dőlésszög, tartós, jól tisztítható anyag.
Egyszerűen összeszerelhető, használaton kívül összecsukva kevés helyet foglal el.


Anyag: szénacél műanyag festék bevonattal
Váz csőátmérő: 22 mm
Felnyitott hosszúság: ~ 55 cm
Szélesség: 68 cm
Párnatartó keret szélesség: 60 cm
Magasság: 32,5 - 60,5 cm
Állíthatóság: 5 fokozatban 25° - 80°
Összecsukott méret: 68 x 61 x 8,5 cm
Termék súlya: 3,5 kg
Terhelhetőség: 100 kg

A kép illusztráció, a kárpit színe eltérhet.


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!