Párna asztal kerekesszékhez

Raktáron
Raktárkészlet:
Párna asztal kerekesszékhez
Párna asztal kerekesszékhez
Párna asztal kerekesszékhez
Párna asztal kerekesszékhez
Cikkszám
GS905
Márka
Moretti
Garancia
12 hónap
Raktárkészlet
Raktáron
14 760 Ft

Ismertető a termékről:

Az eszköz többfunkciós, ergonomikus, puha aljzatú tálca. A termék biztonságos használatához, a termék rendelkezik hevederekkel, melyek a kerekesszékhez rögzíthető. A termék oldalain található fogantyúk segítségével kényelmes helyzetbe helyezheti a terméket.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
Moretti
Cikkszám
GS905
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!