Párna asztal kerekesszékhez

Nincs raktáron
Megszűnt
Párna asztal kerekesszékhez
Párna asztal kerekesszékhez
Párna asztal kerekesszékhez
Párna asztal kerekesszékhez
Cikkszám
GS905
Márka
Moretti
Garancia
12 hónap
Várható szállítás
2-5 munkanap
Raktárkészlet
NINCS
15 670 Ft
Egységár: 15 670 Ft/db

Ismertető a termékről:

Az eszköz többfunkciós, ergonomikus, puha aljzatú tálca. A termék biztonságos használatához, a termék rendelkezik hevederekkel, melyek a kerekesszékhez rögzíthető. A termék oldalain található fogantyúk segítségével kényelmes helyzetbe helyezheti a terméket.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Adatok
Gyártó
Moretti
Cikkszám
GS905
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!