Ortel C1 junior nyakrögzítő

Nincs raktáron
Megszűnt
Ortel C1 junior nyakrögzítő
Cikkszám
OR155
Márka
Thuasne
Várható szállítás
Bizonytalan
Raktárkészlet
NINCS
3 070 Ft
Egységár: 3 070 Ft/db
Könnyű, szivacsból készült schanzgallér, mely egy kivehető merev betét tartalmaz a nyaki gerinc megtámasztásához.

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek
Egységes körméret: 24-27 cm
A pontos illesztést tépőzár biztosítja.
Az eszköz magassága 6 cm.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!