Öntapadós vákuumos fali kapaszkodó nagy PRIM U230

Raktáron
Raktárkészlet:
Öntapadós vákuumos fali kapaszkodó nagy PRIM U230
Cikkszám
GS037
Márka
Prim
Raktárkészlet
Raktáron
9 200 Ft

Öntapadós vákuumos fali kapaszkodó. Könnyű felszerelés és leszerelés. A felszerelés után a terméken lévő zöld jelzés mutatja, ha biztonságosan van felszerelve a kapaszkodó, ha piros jelet lát, akkor a kapaszkodó használata nem biztonságos!


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Hosszúság: 49 cm.

Szélesség: 9 cm.

Tapadókorong átmérője: 9,5 cm.


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
Prim
Cikkszám
GS037
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!