Multicare vércukor+koleszterin+triglicerid mérő készülék

Nincs raktáron
Megszűnt
Multicare vércukorszin-, koleszterin-, és triglicerid mérő készülék
Cikkszám
GL005
Garancia
12 hónap
11 665 Ft
Vércukor-, koleszterin-, trigliceridszint mérő készülék.Egyszerűbb kódkártya - csere, Egyszerűbb és higiénikusabb használat 500 memória. Pontosabb mérés: bioelektromos és reflektometriás technológia.  Mérési riasztás.  Automatikus bekapcsolás. Garancia: 3 év

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Termékjellemzők:

A MultiCare® készülék egyedülálló diagnosztikai eszköz a vérben lévő vércukor-, koleszterin- és trigliceridszínt önellenőrzésére.

A multiparaméter technológia lehetővé teszi, hogy egyetlen készülékkel mérjük a vér  különböző paramétereit a tesztcsíkok típusának egyszerű kicserélése és a tesztcsík dobozban található egyedi chip használatával. Minden egyes tesztcsík csomagban egyedi kódchip található, melynek segítségével lehet a készüléket beállítani az adott paraméter mérésére. A készülékkel mérhető három paraméternek a rendszeres mérése fontos szerepet játszik a szív-és érrendszeri betegségek megelőzésében.  figyelembe vesszük, hogy a glükóz intolerancia, a magas koleszterinszínt és a magas trigliceridszínt  a három legfőbb kardiovaszkuláris kockázati tényező az életkor, az elhízás, az életmód, a dohányzás és az artériás magas vérnyomás mellett.

Műszaki adatok
Mérési tartomány:
- Glükóz: 25-500mg / dl (1,3-28 mmol / l)
- Trigliceridek 50-500 mg / dl (0,5-5,6 mmol / l)
- Koleszterin 130-400 mg / dl (3,3-10,2 mmol / l)
- Memória: 255 vizsgálati eredmények dátummal és idővel
- Méret: 48 x 104 x 20,5 mm
- Súly: 65 g
- Elemek: 2 elem


Tisztelt Vásárlónk!

Felhívjuk figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassa el és a használat során maradéktalanul tartsa be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegye figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Cikkszám
GL005
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!