Multicare vércukor+koleszterin+triglicerid mérő készülék

Nincs raktáron
Megszűnt
Multicare vércukorszin-, koleszterin-, és triglicerid mérő készülék
Cikkszám
GL005
Márka
N/A
Garancia
24 hónap
Várható szállítás
Bizonytalan
Várható beérkezés
Bizonytalan
Raktárkészlet
NINCS
11 780 Ft

Vércukor-, koleszterin-, trigliceridszint mérő készülék.Egyszerűbb kódkártya - csere, Egyszerűbb és higiénikusabb használat 500 memória. Pontosabb mérés: bioelektromos és reflektometriás technológia.  Mérési riasztás.  Automatikus bekapcsolás. Garancia: 3 év


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Termékjellemzők:

A MultiCare® készülék egyedülálló diagnosztikai eszköz a vérben lévő vércukor-, koleszterin- és trigliceridszínt önellenőrzésére.

A multiparaméter technológia lehetővé teszi, hogy egyetlen készülékkel mérjük a vér  különböző paramétereit a tesztcsíkok típusának egyszerű kicserélése és a tesztcsík dobozban található egyedi chip használatával. Minden egyes tesztcsík csomagban egyedi kódchip található, melynek segítségével lehet a készüléket beállítani az adott paraméter mérésére. A készülékkel mérhető három paraméternek a rendszeres mérése fontos szerepet játszik a szív-és érrendszeri betegségek megelőzésében.  figyelembe vesszük, hogy a glükóz intolerancia, a magas koleszterinszínt és a magas trigliceridszínt  a három legfőbb kardiovaszkuláris kockázati tényező az életkor, az elhízás, az életmód, a dohányzás és az artériás magas vérnyomás mellett.

Műszaki adatok
Mérési tartomány:
- Glükóz: 25-500mg / dl (1,3-28 mmol / l)
- Trigliceridek 50-500 mg / dl (0,5-5,6 mmol / l)
- Koleszterin 130-400 mg / dl (3,3-10,2 mmol / l)
- Memória: 255 vizsgálati eredmények dátummal és idővel
- Méret: 48 x 104 x 20,5 mm
- Súly: 65 g
- Elemek: 2 elem


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!