Microlife OXY 300 pulzoximéter

Raktáron
Raktárkészlet:
Microlife OXY 300 pulzoximéter
Cikkszám
GS469
Márka
Microlife
Garancia
24 hónap
Várható szállítás
1-2 munkanap
Várható beérkezés
1-2 hét
Raktárkészlet
Raktáron
19 900 Ft
Egységár: 19 900 Ft/db

A termék jellemzői:

Az általunk forgalmazott Microlife termék egy hordozható Microlife OXY 300 pulzoximéter amely az arteriális hemoglobin (SpO2) oxigén telítettségének és a felnőttek és a gyermekkorú betegek pulzusszámának helyszíni ellenőrzésére szolgál.
A termék saját használatra alkalmas, tehát használható otthon vagy útközben, de az orvosi szektorokban, mint például kórházakban, kórházi létesítményekben is előszeretettel használják

 


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Egyszerű használat: Egy könnyen olvasható kijelzőnek köszönhetően 6 rendelkezésre álló nézettel rendelkezik.
Orvosi minőségű pontosság
Meghatározza az oxigén telítettségét (SpO2) és a pulzusszámot (impulzus).Kompakt kivitel: Könnyű és hordozható eszköz.

SpO2-mérés: 70 - 100%
Pulzusmérés: 30 - 250 bpm

2 év garancia.


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!