Az egészségről

Magas komfort, modern kerekesszékben

2019.08.27 13:45

A testi fogyatékossággal élők, mozgássérültek és azok, akik tartósan vagy átmenetileg nehezen mozognak, a kerekesszékre számíthatnak, ha közlekedésről van szó. A kerekesszék legújabb modelljeit kínáljuk azoknak, akik ilyen segédeszközt szeretnének vásárolni.

A webshopunkban több típusa is megtalálható a kerekesszékeknek. Ezek egyike a párnázott huzattal készülő kerekesszék, amit a nagyobb kényelem érdekében alakítottak így ki. A párnák segítenek, hogy a kerekesszék hosszú távon is komfortos ülést biztosítson. Ez nagyon fontos akkor, ha  valaki erre van utalva. Nemcsak párnázott modellek, de állítható kerekesszékek is elérhetőek a webshopunkban. Ezek már olyan típusok, amik nem merev és fix támlával rendelkeznek, hanem szabályozható a dőlésszögük. Ez azt jelenti, hogy a kerekesszék tulajdonosa a neki kényelmes pozitúrában ülhet a székben, ami kímélőbb az izmok, ízületek számára.

A kerekesszékekkel kapcsolatos további információkért keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeink valamelyikén!