Lúdtalpbetét vékonyított erős teljes hosszúságú lyukacsos (Sanus Anatomic)

Raktáron
Raktárkészlet:
Lúdtalpbetét vékonyított erős teljes hosszúságú lyukacsos  (Sanus Anatomic)
Cikkszám
TP039
33/34
Nincs raktáron
35
Raktáron
36
Raktáron
37
Raktáron
38
Raktáron
39
Raktáron
40
Raktáron
41
Raktáron
42
Raktáron
43
Raktáron
44
Raktáron
45
Raktáron
46
Raktáron
Méret
1 930 Ft

Vékonyított erős lúdtalpbetét. Rugalmas perforált borítású lúdtalpbetét haránt és hosszboltozattal, valamint öblösített sarokkiképzéssel. A rugalmas járófelület magas komfortérzetet biztosít és perforált kiképzése szellőzteti a lábat. A haránt és hossz emelése, valamint öblös sarokágya megelőzi a lúdtalp kialakulását, vagy már a kialakult lúdtalpat kezeli oly módon, hogy a megereszkedett boltozatokat megemeli az anatómiailag helyes magasságba. Vékony kialakításának köszönhetően könnyebben elfér a cipőben.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Amennyiben a talpbetét viselése panaszokat okoz, akkor fokozatosan szoktassa lábát a betéthez.
Méretek lábméret alapján: 35 - 46 -ig

 

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Cikkszám
TP039
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!