Kör alakú állítható magasságú fürdetőszék/zuhanyszék JL780L

Raktáron
Raktárkészlet:
Nem rendelhető
Kör alakú állítható magasságú fürdetőszék/zuhanyszék JL780L
Cikkszám
GS742
5 900 Ft
Állítható magasságú zuhanyszék:

A 4 láb, tartós, alumínium csőből készült. Minden lábnak van egy rugós reteszelő csapja a z ülésmagasság beállításához (8szinten). Az ülés panel nagy szilárdságú PE-ből készült. Az ülőke felülete a csúszás elkerülése miatt anyagában kissé érdes hatású. Minden lábon csúszásgátló gumi csúcs található.

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Egyéb jellemzők:

Ülőke átmérő : 32 cm
Ülés magasság: 38-55 cm
Teljes szélesség (lábak): 34 x 32 cm
Maximális teherbírás: 112,5 kg

A termék lapra szerelt csomagolásban kerül szállításra. Az összeszerelés egy csavarhúzó segítségével 10 perc alatt elvégezhető. Ha Ön összeszerelve szeretné megkapni a zuhanyszéket, kérjük rendelje meg kiegészítő szolgáltatásként az összeszerelést és szerelve történő szállítást!


Tisztelt Vásárlónk!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt olvassa el figyelmesen!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegye figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolaos döntés meghozatalánál. Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Cikkszám
GS742
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!