Az egészségről

Könnyítse meg a tisztálkodást idős hozzátartozója számára tusolószékkel!

2019.05.07 10:24


Sok idős ember rendelkezik olyan fürdőszobával, ami nem igazán biztonságos és komfortos számára. Ez különösen igaz a fürdőrészre: rengeteg ingatlanban magas peremű fürdőkádak vannak, vagy pedig a zuhanyzó nem olyan kialakítású, ami ideális lenne egy idős embernek. Többen is megpróbálnak ezen változtatni, például átalakításokkal, azonban erre nem mindenkinek van kapacitása, ezért olyan megoldás után kell kutatni, amivel rövid időn belül, egyszerűen balesetmentessé és kényelmessé lehet tenni a fürdőt.

Sok idős ember rendelkezik olyan fürdőszobával, ami nem igazán biztonságos és komfortos számára. Ez különösen igaz a fürdőrészre: rengeteg ingatlanban magas peremű fürdőkádak vannak, vagy pedig a zuhanyzó nem olyan kialakítású, ami ideális lenne egy idős embernek. Többen is megpróbálnak ezen változtatni, például átalakításokkal, azonban erre nem mindenkinek van kapacitása, ezért olyan megoldás után kell kutatni, amivel rövid időn belül, egyszerűen balesetmentessé és kényelmessé lehet tenni a fürdőt. Ha Ön is szeretné idős hozzátartozójának megkönnyíteni a helyzetét, vásároljon tusolószéket!

A tusolószékek lehetővé teszik, hogy nagyobb felújítások nélkül tehesse komfortossá és biztonságossá idős hozzátartozójának a zuhanyzást. Ez egyrészt sokkal egyszerűbb, másrészt anyagilag is előnyösebb, hiszen a tusolószékek még mindig kedvezőbb árkategóriát képviselnek, mint egy komplett fürdőszoba átalakítás.

A tusolószékekkel balesetmentesen tisztálkodhat az idősebb korosztály, ráadásul a gyógyászati segédeszközökkel az álló helyzet miatt bekövetkező rosszullétek is elkerülhetőek, hiszen ülő pozícióban nem megterhelő a tusolóban lenni. Sok idős embernek kimerítő beállni a zuhany alá, akár csak pár percre is, ez az idő pedig nem elég az alapos tisztálkodásra.

A tusolószékek masszív, strapabíró darabok, ráadásul többféle kialakítású modell is elérhető kínálatunkban. Így könnyedén az idős, segítségre szoruló hozzátartozójának igényeihez és alkatához igazíthatja a vásárlást. A gyógyászati segédeszközöket könnyű tisztán tartani, vízálló anyagból kerültek legyártásra, sokáig kiszolgálják a használóikat.

A tusolószékek ideiglenes mozgáskorlátozottság esetében is segítséget nyújtanak! Válassza ki azt a tusolószéket, ami megfelel az elvárásoknak, majd rendelje meg kínálatunkból! Ha kérdései lennének a gyógyászati segédeszközökkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!