Kompresszoros inhalátor A430

Nincs raktáron
Kompresszoros inhalátor A430
Cikkszám
TR051
Márka
N/A
Garancia
24 hónap
Várható szállítás
Bizonytalan
Raktárkészlet
NINCS
15 910 Ft
Egységár: 15 910 Ft/db

Kompresszoros Inhalátor jellemző tulajdonságai:

Az inhalátor termék talán az egyik leghatásosabb módszer a légzőszervi, légúti problémákra. Az eszközrendszere gyors és jó minőségű porlasztást tud elérni, és a legtöbb felírt (folyékony)gyógyszerre alkalmazható, amiknek növeli a jótékony hatásait. A kezelése egyszerű, de elsősorban otthoni használatra javaslott. 

Az eszköz képes arra, hogy bármilyen folyékony, felírt gyógyszert elporlasszon, így megkönnyíti azok bevitelét a szervezetbe. Az inhalátor segít, hogy a hatóanyagok gyorsabban szívódjanak föl a szervezetben.
Az inhalátort bármely korcsoport igénybe veheti (gyermek, felnőtt). Az eszköz ezen felül ideális azon kisgyermekek és olyan felnőtt emberek számára akik egyéb légúti megbetegedésben (pl. asztmában szenvednek).Továbbá a termék megfelel azon célokra, amennyiben más egyéb tüdő problémák jelentkeznek: tüdő rendellenességek, hurutok, hörghurut, arcüreggyulladás, allergia vagy nátha
 

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

A termék jellemző tulajdonságai:

  • Szemcseméret: <5 μmm
  • Porlasztási kapacitás: 0,25 ml/perc
  • Zajszint: <63 dBA

A termékre két év garancia jár!
A termék egészségpénztárra elszámolható.

A termékhez tartozik:

  • Felnőtt illetve gyerek maszk
  • Vezeték
  • Szűrő
  • Gyógyszeradagoló

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!