Kompresszoros inhalátor A430

Raktáron
Raktárkészlet:
Kompresszoros inhalátor A430
Cikkszám
TR051
Garancia
1 év
14 490 Ft

Kompresszoros Inhalátor jellemző tulajdonságai:

Az inhalátor termék talán az egyik leghatásosabb módszer a légzőszervi, légúti problémákra. Az eszközrendszere gyors és jó minőségű porlasztást tud elérni, és a legtöbb felírt (folyékony)gyógyszerre alkalmazható, amiknek növeli a jótékony hatásait. A kezelése egyszerű, de elsősorban otthoni használatra javaslott. 

Az eszköz képes arra, hogy bármilyen folyékony, felírt gyógyszert elporlasszon, így megkönnyíti azok bevitelét a szervezetbe. Az inhalátor segít, hogy a hatóanyagok gyorsabban szívódjanak föl a szervezetben.
Az inhalátort bármely korcsoport igénybe veheti (gyermek, felnőtt). Az eszköz ezen felül ideális azon kisgyermekek és olyan felnőtt emberek számára akik egyéb légúti megbetegedésben (pl. asztmában szenvednek).Továbbá a termék megfelel azon célokra, amennyiben más egyéb tüdő problémák jelentkeznek: tüdő rendellenességek, hurutok, hörghurut, arcüreggyulladás, allergia vagy nátha
 

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

A termék jellemző tulajdonságai:

  • Szemcseméret: <5 μmm
  • Porlasztási kapacitás: 0,25 ml/perc
  • Zajszint: <63 dBA

A termékre két év garancia jár!
A termék egészségpénztárra elszámolható.

A termékhez tartozik:

  • Felnőtt illetve gyerek maszk
  • Vezeték
  • Szűrő
  • Gyógyszeradagoló

Tisztelt Vásárlónk!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt olvassa el figyelmesen!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegye figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolaos döntés meghozatalánál. Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Cikkszám
TR051
Hasonló termékek
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!