Komfort kerekesszék párnázott üléssel dönthető háttámasszal 16" kerékkel

Raktáron
Raktárkészlet:
Komfort kerekesszék párnázott üléssel dönthető háttámasszal 16" kerékkel
Cikkszám
GS757
Márka
Mobiak
Garancia
24 hónap
Raktárkészlet
Raktáron
266 770 Ft

A normál kialakítású kerekesszékek elsősorban a helyváltoztatást könnyítik meg, de nem alkalmasak arra, hogy  használójuk hosszabb időt eltöltsön bennünk.

A Komfort kerekesszék az autók kagyló üléséhez hasonló kialakítású párnázott szivacsos, műbőr borítású üléssel rendelkezik. A több fokozatban dönthető háttámla, a fokozatmentesen akár a vízszintesig  emelhető párnázott lábtartó, az állítható kartámasz és a fejtartó fokozott kényelmet biztosít. Akár egész napos ülésre megfelelő, hasonlóan egy kényelmes karosszékhez.

A hátsó kerekek felfújható tömlővel rendelkeznek, így kisebb rázkódás keletkezik egyenetlen talajon, ami a benne ülő számára nagyobb kényelmet jelent.  A tolókarokon kialakított fékek megkönnyítik a segítő dolgát. A rögzítő fék  megfelelő biztonságot nyújt álló helyzeben és ki - és beszálláskor. A kismérető 16 "-os hátsó kerekek csökkentik a Komfort kerekesszék   helyigényét.

 

 


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Nem csak a helyváltoztatásra, hanem tartó ülésre is tervezett kerekesszék típus. Fokozott kényelmet nyújt a használójának. A párnázott műbőr kagyló ülés a normál kerekesszékek vászon ülőfelületéhez képes lényegesen komfortosabb ülést biztosít.

Állítható magasságú kartámasz
Levehető és felemelhető lábtartók.
Autó típusú kagyló ülés és levehető párna
Emelhető ülés
Csúszásgátló kerekek
Teljes betegtömeg: 150 kg
Ülésszélesség: 46cm
Ülésmélység: 40cm
Teljes szélesség: 55cm
Súly 35,5 kg
16 " felfújható hátsó kerekek
8 hüvelykes első kerekek

Nem összecsukható. (Szállításkor a lábtartó elvehető és a háttámla előre dönthető, de a váz nem csukható össze. Normál személy autóval nem szállítható)


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Adatok
Gyártó
Mobiak
Cikkszám
GS757
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!