Komfort kerekesszék párnázott üléssel dönthető háttámasszal 16" kerékkel

Raktáron
Raktárkészlet:
Komfort kerekesszék párnázott üléssel dönthető háttámasszal 16" kerékkel
Komfort kerekesszék párnázott üléssel dönthető háttámasszal 16" kerékkel
Komfort kerekesszék párnázott üléssel dönthető háttámasszal 16" kerékkel
Komfort kerekesszék párnázott üléssel dönthető háttámasszal 16" kerékkel
Cikkszám
GS757
Márka
Mobiak
Garancia
36 hónap
Várható szállítás
1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
269 360 Ft

A normál kialakítású kerekesszékek elsősorban a helyváltoztatást könnyítik meg, de nem alkalmasak arra, hogy  használójuk hosszabb időt eltöltsön bennünk.

A Komfort kerekesszék az autók kagyló üléséhez hasonló kialakítású párnázott szivacsos, műbőr borítású üléssel rendelkezik. A több fokozatban dönthető háttámla, a fokozatmentesen akár a vízszintesig  emelhető párnázott lábtartó, az állítható kartámasz és a fejtartó fokozott kényelmet biztosít. Akár egész napos ülésre megfelelő, hasonlóan egy kényelmes karosszékhez.

A hátsó kerekek felfújható tömlővel rendelkeznek, így kisebb rázkódás keletkezik egyenetlen talajon, ami a benne ülő számára nagyobb kényelmet jelent.  A tolókarokon kialakított fékek megkönnyítik a segítő dolgát. A rögzítő fék  megfelelő biztonságot nyújt álló helyzeben és ki - és beszálláskor. A kismérető 16 "-os hátsó kerekek csökkentik a Komfort kerekesszék   helyigényét.

 

 


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Nem csak a helyváltoztatásra, hanem tartó ülésre is tervezett kerekesszék típus. Fokozott kényelmet nyújt a használójának. A párnázott műbőr kagyló ülés a normál kerekesszékek vászon ülőfelületéhez képes lényegesen komfortosabb ülést biztosít.

Állítható magasságú kartámasz
Levehető és felemelhető lábtartók.
Autó típusú kagyló ülés és levehető párna
Emelhető ülés
Csúszásgátló kerekek
Teljes betegtömeg: 150 kg
Ülésszélesség: 46cm
Ülésmélység: 40cm
Teljes szélesség: 55cm
Súly 35,5 kg
16 " felfújható hátsó kerekek
8 hüvelykes első kerekek

Nem összecsukható. (Szállításkor a lábtartó elvehető és a háttámla előre dönthető, de a váz nem csukható össze. Normál személy autóval nem szállítható)


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Használati utasítás