HP605 melegítő párna 40x33

Nincs raktáron
Megszűnt
Medisana HP605 melegítő párna 40x33 cm 61147
Medisana HP605 melegítő párna 40x33 cm 61147
Medisana HP605 melegítő párna 40x33 cm 61147
Medisana HP605 melegítő párna 40x33 cm 61147
Cikkszám
HT026
Márka
MEDISANA
Raktárkészlet
NINCS
9 490 Ft

Ez a Medisana melegítő párna egyenletesen oszlatja el a hőt. A hőmérséklet 4 fokozatban állítható. A melegítő párna biztonsági okokból 90 perc eltelte után kikapcsol. A gyártó jobb és balkezesekre egyaránt gondolt, amikor elkészítette a jelzőfénnyel is ellátott kezelőszervet. A higiénia érdekében a huzat levehető, mosható.

Ha hűvös napokon használja a Medisana melegítő párnát, a következő napokban kevesebb reumatikus eredetű fájdalommal kell számolnia. A kíméletes meleg nem engedi kihűlni az ízületeket, ugyanakkor túl sem melegíti azokat, mint pl a meleg vizes palackkal történő melegítés. Biztosan nincsenek olyan mellékhatásai, mint a gyógyszereknek. 

 


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Termékjellemzők:

  • 4 fokozatú állítható hőmérséklet
  • működést jelző fény
  • különösen lágy, légáteresztő párna
  • 90 perc után automatikusan kikapcsol
  • túlmelegedés elleni védelem
  • leveheti, mosható párnahuzat
  • jobb- és balkezeseknek kialakított kezelőszerkezet
  • 100 Watt teljesítmény
  • méret: 33 x 40 cm

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
MEDISANA
Cikkszám
HT026
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!