Az egészségről

Három funkciós elektromos betegágy, a betegszoba alapvető berendezése

2019.08.27 13:55

Az otthonápolás számos beteget érint, akinek van lehetősége választani és a kórházi ellátás helyett az otthonában gyógyul. Az ő számukra egy sima ágy nem megfelelő, sokkal inkább egy elektromos betegágyat érdemes választani.

Az otthonápolás számos beteget érint, akinek van lehetősége választani és a kórházi ellátás helyett az otthonában gyógyul. Az ő számukra egy sima ágy nem megfelelő, sokkal inkább egy elektromos betegágyat érdemes választani.

Az elektromos betegágy minden olyan funkcióval fel van szerelve, ami csak ahhoz kell, hogy a beteg, amennyire lehet, szabadon mozogjon. Annak érdekében, hogy a fekvés ne legyen állandóan ugyanolyan pozícióban, az ágynak a kerete többféle módon is állítható. Ez még nem minden, mert az elektromos betegágy egy háromszög kapaszkodóval is el van látva, aminek a segítségével a fekvő beteg ülő helyzetbe húzhatja magát, valamint görgőkön lehet gurítani, hogy könnyen mozdítható legyen.

A három funkciós elektromos betegágy sokoldalúságának köszönhetően első számú berendezésnek számít minden betegszobában, ezzel együtt pedig nélkülözhetetlen alapdarab. A bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken és kérje kollégáink segítségét!