Hallux Valgus éjszakai bütyökkorrigáló sín (1 pár)- Qmed

Raktáron
Raktárkészlet:
Hallux Valgus éjszakai bütyökkorrigáló sín (1 pár)- Qmed
Cikkszám
GS192D
Márka
QMED
Várható szállítás
1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
2 360 Ft
Egységár: 1 180 Ft/db

Termék rövid leírása:

Az üzletünkben forgalomba hozott, korrigáló sín, az éjszaka folyamán ellazítja a nagylábujj alapízületeit. A folyamat során a megrövidült ínszalagok a sín segítségével, apróbb mozgatással megnyúlnak a nagylábujj középvonala felé.
Az eszköz jóval hatékonyabb, ha a használat előtt kézzel vagy egy másik eszköz segítségével ellazítja nagylábujj körüli izomzatot.
A termék viselete az új, antibakteriális, lélegző és tartós hab bélése kényelmes viseletet biztosít az éjszaka folyamán.

További információk:

Oldaliság: 1 pár
Méret: Univerzális


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

A korrekciós ortézist fekvő-, vagy ülőhelyzetben történő használatra tervezték, járás közben nem használható, mert az nemkívánatos balesetekhez, vagy az eszköz töréséhez vezethet. Az eszköz a járást, cipőviselést akadályozza.


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!