Felállást segítő járókeret 4 markolattal Mobiak

Raktáron
Raktárkészlet:
Felállást segítő járókeret 4 markolattal Mobiak
Felállást segítő járókeret 4 markolattal Mobiak
Felállást segítő járókeret 4 markolattal Mobiak
Felállást segítő járókeret 4 markolattal Mobiak
Cikkszám
GS854
Márka
Mobiak
Garancia
24 hónap
Várható szállítás
1-2 munkanap
Várható beérkezés
2024 május 10
Raktárkészlet
Raktáron
17 170 Ft
Egységár: 17 170 Ft/db

Az összecsukható járókeret praktikus és könnyen tárolható megoldást kínál azoknak, akiknek szükségük van extra támogatásra járáskor. Könnyűsúlyú, de mégis tartós kivitelének köszönhetően ideális választás otthoni és kültéri használatra egyaránt. A lépcsőzetes kapaszkodó rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára a fokozatos felállást és leülést, biztosítva ezzel a maximális biztonságot és kényelmet. Rugalmas kialakítása lehetővé teszi a magasság állítását az egyéni igényekhez igazodva. Kompakt méretei lehetővé teszik könnyű szállítását és tárolását, így ideális társ a mindennapi mozgásban és aktivitásban.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

A két markolat megkönnyíti az ülő helyzetből történő felállást.

Összecsukható keret
2 szintű fogantyúval az egyszerűbb használat érdekében

Magassága állítható 2,5 cm-enként
Maximális terhelhetőség: 100 kg
Karfák közötti belső szélesség: 44 cm
Mélység: 37 cm
Karfák közötti belső szélesség alsó fogantyúnál: 46 cm
Teljes szélesség: 54cm
Magasság: 81-100 cm között állítható


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Használati utasítás