Erfurt gördíthető zuhanyzószék

Raktáron
Raktárkészlet:
Erfurt gördíthető zuhanyzószék
Cikkszám
GS642
Márka
Rebotec
Garancia
24 hónap
Várható szállítás
1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
190 450 Ft

Termék tulajdonságai:

A termék egy ergonomikusan kialakított háttámlával és beépített markolattal rendelkezik. A kartámaszok mozgathatóak, lehetővé téve a könnyű oldalátülést. Az ülésen higiéniai nyílás található. A vödör nem tartozék a termékhez, külön megvásárolható. A termék magassága állítható, és a karfák valamint a lábtartók eltávolíthatóak. Négy darab 5 col (12 cm) átmérőjű görgő található a lábak végén, mindegyik görgő rendelkezik parkoló és irányítófékkel.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Típus: Erfurt
 Mélység: 87 cm
Szélesség: 56 cm
Ülés mélysége: 45 cm
Ülés magassága: 53 cm
Ülés szélessége: 46 cm
WC magassága, vödörrel: 43 cm
WC magassága, vödör nélkül: 47 cm
Súly: 11,9 kg
Max. teherbírás: 130 kg


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!