Az egészségről

Előzze meg a baleseteket fürdőszobai kapaszkodókkal!

2019.09.09 11:49

Számos háztartási baleset helyszíne a fürdőszoba. Ebben a helyiségben több veszélyforrás található, elég a nedves padlóra vagy a csúszós zuhanytálcára, kádra gondolni. Ezek a tényezők különösen veszélyesek az idősekre vagy azokra az emberekre nézve, akik valamilyen mozgásszervi betegségben szenvednek, és emiatt nehezebben mozognak.

Számos háztartási baleset helyszíne a fürdőszoba. Ebben a helyiségben több veszélyforrás található, elég a nedves padlóra vagy a csúszós zuhanytálcára, kádra gondolni. Ezek a tényezők különösen veszélyesek az idősekre vagy azokra az emberekre nézve, akik valamilyen mozgásszervi betegségben szenvednek, és emiatt nehezebben mozognak. Esetükben elég egy apró rossz mozdulat és máris megtörténik a baj, éppen ezért elengedhetetlen, hogy számukra a fürdőhelyiség biztonságosan kialakított legyen. Ehhez szerencsére rengeteg megoldás áll rendelkezésre, így bizonyos eszközök beszerzésével százszázalékban balesetmentessé tehető a helyiség. Ha Ön is szeretné biztonságban tudni idős vagy mozgásában korlátozott hozzátartozóját, és egyúttal megkönnyítené számára a tisztálkodást, vásároljon fürdőszobai kapaszkodót kínálatunkból!

A fürdőszobai kapaszkodókkal sokkal kisebb a kockázat a különböző fürdőszobai balesetekkel kapcsolatban, ráadásul az idős vagy beteg hozzátartozó könnyebben tud közlekedni a helyiségen belül. A fürdőszobai kapaszkodók többféle méretben, típusban érhetők el. Felszerelhetők a zuhanyzóba, a kád környékére és bárhová a helyiségben, ahol esélyes, hogy baleset érné az idős vagy mozgásában korlátozott személyt. Bármelyik fürdőszobai kapaszkodót is vásárolja meg, hosszú távon számíthat rá, ugyanis termékeink kifejezetten ellenálló alapanyagokból kerültek legyártásra. A fürdőszobai kapaszkodók nem mozdulnak el a helyükről, megbízhatóak, stabilitást biztosítanak.

A fürdőszobai kapaszkodókkal életveszélyes sérüléseket okozó balesetek is elkerülhetők. Mindenképp megéri ilyen kiegészítőre beruházni, hiszen súlyos esetektől kímélheti meg hozzátartozóját, családját.

Fedezze fel fürdőszobai kapaszkodóink kínálatát, válassza ki azokat a termékeket, amikre szüksége van rokonának a helyiségben, majd rendelje meg tőlünk! Amennyiben kérdései lennének kapaszkodóinkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!