Chrisofix ujjsín

Raktáron
Raktárkészlet:
Chrisofix ujjsín
Cikkszám
GS186
Márka
N/A
XXS
Raktáron
S
Raktáron
L
Raktáron
XL
Raktáron
Méret
1 690 Ft

 Ajánlott: A II-V ujjak rögzítésére sérülés, gyulladás (pl: panaritium) kopásos megbetegedések, valamint az ujjpercek közti ízületeken végzett műtétek után. Elsősegélyre.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

 Kívül fóliával fedett, belül puha pamuttal bélelt sín.
Sín hossza:

XXS=5,5cm
S= 6,5cm,
L=7,2cm,
XL= 9,7 cm


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
N/A
Cikkszám
GS186
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!