Chrisofix ujjbegysín

Nincs raktáron
Chrisofix ujjbegysín
Cikkszám
GS185
Márka
N/A
S
Nincs raktáron
M
Nincs raktáron
L
Nincs raktáron
Méret
1 800 Ft

Az ujjbegy sín az utolsó ujjperc rögzítésére szolgál. Általában az alábbi esetekben alkalmazható: az ujjbegy vagy körömágy gyulladásos megbetegedése, továbbá az utolsó ujjperc sérlüléseinél, illetve műtát után.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

A sín a beteg ujjra közvetlenül ráhelyezhető, illetve előtte ráformálandó. Amennyiben nagyobb alakításra van szükség, azt egy egészséges ujjon végezzük el. Kisebb igazítások a felhelyezés után az ujjon is elvégezhetőek.
Méretek: S-3 cm, M-4 cm, L-5 cm


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
N/A
Cikkszám
GS185
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!