Chrisofix ujjbegysín

Nincs raktáron
Chrisofix ujjbegysín
Cikkszám
GS185
Márka
N/A
Várható szállítás
4-6 munkanap
S
Nincs raktáron
M
Nincs raktáron
L
Nincs raktáron
Méret
1 920 Ft
Egységár: 1 920 Ft/db

Az ujjbegy sín az utolsó ujjperc rögzítésére szolgál. Általában az alábbi esetekben alkalmazható: az ujjbegy vagy körömágy gyulladásos megbetegedése, továbbá az utolsó ujjperc sérlüléseinél, illetve műtát után.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

A sín a beteg ujjra közvetlenül ráhelyezhető, illetve előtte ráformálandó. Amennyiben nagyobb alakításra van szükség, azt egy egészséges ujjon végezzük el. Kisebb igazítások a felhelyezés után az ujjon is elvégezhetőek.
Méretek: S-3 cm, M-4 cm, L-5 cm


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!