Betegrögzítő biztonsági öv vállpánttal kerekesszékhez

Raktáron
Raktárkészlet:
Betegrögzítő biztonsági öv vállpánttal kerekesszékhez
Cikkszám
GS391
Márka
Herdegen
1,3 m
Raktáron
1,5 m
Raktáron
Méret
7 890 Ft
Ha valaki kerekesszékben ül, sokkal nagyobb biztonságra van szüksége, hiszen nehezebben tudja magát megtartani, könnyebben előre csúszhat. A megfelelő testtartás nélkülözhetetlen a kerekesszéket használó fogyatékos embereknek. A biztonságot megfelelő biztonsági öv kiválasztásával és használatával lehet növelni.

Ez a kifejezetten kerekesszékes embereknek tervezett biztonsági öv egyszerűen és könnyen használható, tépőzárral működik. Az öv erős anyagból készült, teljes egészében párnázott a nagyobb konfortérzet érdekében.

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Termékjellemzők:

Erős biztonsági pántok, hasat fogó biztonsági öv
Célja a beteg vagy fogyatékos ember kerekesszékben tartása
Tépőzárral könnyen rögzíthető és szabályozható

Méretek:

  • 1-es 1,30 m,
  • 2-es 1,50 m

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
Herdegen
Cikkszám
GS391
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!