Berry Pulzoximétert BM1000D

Raktáron
Raktárkészlet:
Berry Pulzoximétert
Berry Pulzoximétert
Berry Pulzoximétert
Berry Pulzoximétert
Berry Pulzoximétert
Berry Pulzoximétert
Cikkszám
EG207
Márka
Berry
Várható szállítás
Raktáron levő termék 1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
7 420 Ft
Egységár: 7 420 Ft/db

A puzoximéter a vér oxigénszintjének meghatározására szolgál.

A készüléket bekapcsolás után egyszerűen az  ujjra kell csíptetni. A vér oxigénszintje és a pulzus pár másodperc után látható a pulzoximéter kijelzőjén. 

A termék kis méretű, könnyen és egyszerűen hordozható és a kezelése is egyszerű. Az SpO2 és pulzus frekvencia mért értékei az LCD kijelzőjén leolvashatóak, továbbá a pulzus ereje és numerikus értékek is.

Ellemel működik, mely tartozék. (2 db AAA elem)

A termék felnőtt használatra alkalmas!

Bármilyen légúti megbetegedés korai tünete lehet a vér oxigénszintjének csökkenése. Különösen igaz ez a Covid vírus okozta megbetegedéseknél. A pulzoximéter használata már a jelentkező tünetek előtt, korai stádiumban jelzi, hogy baj van és sürgősen orshoz kell fordulni. Ez akár életmentő is lehet.

Használható akár otthoni, akár kórházi környezetben az aktuális véroxigén szint és pulzus mérésére.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

A termék egyéb tulajdonságai:

Operációs rendszere:

SpO2
Érzékelési hatókör: 35% –100%
Pontosság: ± 2% 80% –100%
± 3% 70% –79%

Pulzusszám

Rage: 25-250BPM
Pontosság: ± 2bpm
Felbontás: 1bpm


Elemtípus: Két darab 1,5 V AAA alkáli elem
Élettartam: 10000 alkalommal való használat
Kijelző :OLED
Üzemi feszültség :D.C.2.2 V ~ D.C.3.4V
Működési környezet: Hőmérséklet: 5 ℃ - 40 ℃, Relatív páratartalom: 15% - 80%, Légköri nyomás: 86Kpa - 106Kpa
Méret: 58 (hosszúság) × 34 (szélesség) × 30 (magasság) mm
Súly: 50 g

Részletes ismertető:

A termék kényelmes, kompakt megjelenést biztosít. Könnyen használható, hordozható, egyetlen gombnyomással aktiválható, így az idősek számára is egyszerű a használata. Két 1,5 V-os AAA elem szükséges a működtetéséhez (15 órán keresztül képes működni) így, környezetkímélőbb és energia takarékosabb.

Nyugalmi pulzusszám:
A nyugalmi állapotban  történő szívverés, sokat elárul a test egészségéről, állapotáról. Így könnyebben észlelhetők az esetleges szívproblémák.

Vér oxigénszintje:
Az emberi testnek nagyon fontos a kiegyensúlyozott vér oxigén szint, ugyanis a szervek oxigén ellátása (pl.: az agy) életbe vágóan fontos. Ahhoz, hogy a test optimálisan működjön, a vér oxigén szintjének 95% fölött kell, hogy legyen.


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Adatok
Gyártó
Berry
Cikkszám
EG207
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Használati utasítás