B-727pelenkázó nadrág fólia bélésű patentos

Raktáron
Raktárkészlet:
B-727pelenkázó nadrág fólia bélésű patentos
Cikkszám
IK005
Márka
TENA
64
Nincs raktáron
76
Raktáron
86
Nincs raktáron
98
Nincs raktáron
106
Nincs raktáron
118
Raktáron
130
Nincs raktáron
Méret (derékbőség cm)
5 790 Ft

Beteggondozás során használt eszköz.
Csípő körméret szerint: 64-134 cm-ig.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Pelenkázó nadrág - patentos zárással - mosható - nylprint borítású - fóliabetétes  - vizelet, széklet benntartásának hiányakor nyújt segítséget a beteggondozásban - betegre alápelenkázva kerül fel a pelenkázó nadrág - Tisztítása: semleges mosószerrel, csavarás dörzsölés nélkül, langyos vízzel, kézzel mosható. Centrifugálni, vasalni TILOS!


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
TENA
Cikkszám
IK005
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!