B-4394 állítható magasságú hónaljmankó

Raktáron
Raktárkészlet:
B-4394 állítható magasságú hónaljmankó
Cikkszám
GS008
Márka
Rehab
Várható szállítás
Raktáron levő: 1-2 munkanap; Nincs raktáron: 4-6 munkanap
I.
Raktáron
II.
Raktáron
III.
Raktáron
Méret
5 290 Ft

Alsó végtag sérülése, rendellenessége vagy hiánya esetén a 2 db hónaljmankó használata teljes tehermentesítést biztosít járás közben.
Terhelhetőség: 100 kg.
 


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

A magasság 2,5 cm-enként állítható, anyaga alumíniumcső, markolat magassága külön állítható.
Műszaki adatok:
Méret:
I.   95-115cm
II.  115-135cm
III: 135-155cm
Súly (1db): 0,5 kg

Az ár egy darabra vonatkozik.


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!