B-4021/F fix szobai WC

Raktáron
Raktárkészlet:
B-4021/F fix szobai WC
Cikkszám
GS061
Márka
Rehab
Garancia
24 hónap
Várható szállítás
1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
35 500 Ft

Rövid leírás a termékről:

A szoba WC-t azok számára ajánljuk, akiknek a mellékhelyiség megközelítése, korlátozott mozgási képességei miatt, megterhelő.
Ülésbetéttel (műbőr) komfortos szobai székké alakítható át. Az ülésbetét és a műanyag vödör eltávolításával WC magasítóként is funkcionál.
Rendeltetése szerint, a szoba WC az otthoni betegápolás egyik segédeszköze, de kórházakban és szociális intézményekben is egyaránt használhatóA feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Rendelhető tartozék, kiegészítő
Részletek

Bővebb információ a termékről:

  • A szoba WC maximális teherbírása: 100 kg
  • Nettó súlya: 9,4 kg
  • Teljes hossz. :51 cm
  • Teljes szélesség:55 cm
  • Teljes magasság: 86 cm
  • Ülésmagasság: 48 cm
  • Ülésszélesség: 44 cm
  • A műbőr ülés és háttámla könnyen tisztítható (kíméletes vegyszerrel)
  • A kartámaszok fixek, nem hajthatók fel, illetve távolíthatók el
  • A műanyag vödör tartozéka a terméknek

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!