Ágyvédő Sabata gumifüles 90 x 200 cm

Raktáron
Raktárkészlet:
Ágyvédő Sabata gumifüles 90 x 200 cm
Cikkszám
GS031
Márka
Sabata
Várható szállítás
1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
5 290 Ft

frottír. Az alsó réteg PVC filmréteg, mely foszfor és kadmium mentes.
Ez a filmréteg teljesen vízhatlan felületet biztosít, de fordított irányba a vízpárát kiengedi. A lepedő 4 sarkán gumifülekkel ellátott, ezek segítségével egyszerűen rögzíthető a matracokhoz.
A lepedő hosszú élettartamú, kényelmes, magas komfortfokozatú.
95 Celsius fokon mosható, viszont hipóval, vagy klórtartalmú vegyszerrel nem mosható és nem vasalható.
Mérete: 90 x 200 cm


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

A gumifülek segítségével az ágyvédő gyűrődésmentes marad használója alatt a legnagyobb igénybevétel esetén is. Egyszerű, de hasznos ágyvédelmi eszköz, viszont csak a matrac fekvőfelületét védi a szennyeződésektől. Ezt a terméket azon vásárlóinknak ajánljuk, akik egyszerűen, egy gumifüles ágyvédővel szeretnék megóvni matracaikat a folyékony szennyeződésektől.


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Adatok
Címkék
ágy melletti ápolás eszköze,Sabata ágyvédő
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!